Metos N.V. vroeg ons om een visualisatie aan te maken voor een self-service restaurant te Eeklo
Technische gegevens van het gebouw en het meubilair werd nauwkeurig onderzocht en omgezet naar 3d-modellen.
Door onze nieuwe software konden we op een eenvoudige manier de ruimte vormgeven.  Dankzij de interactieve visualisatie krijgt de klant een beter gevoel van ruimte en indeling ervan. Dit experiment krijgt vast en zeker nog een gevolg.

Shapework - Visualisation

Vorige Blog posts

Shapework experimenteert met virtual reality

November 29th, 2016|0 Comments

Wat is Virtual Reality: Virtual Reality (VR) is een computer gesimuleerde omgeving waar gebruikers worden ondergedompeld in levensechte ervaring. De zintuigen zicht en gehoor worden geprikkeld op een wijze waardoor de gebruiker denkt dat hij [...]

  • Photogrammetrie - Scan Personen

Fotogrammetrie: 3D-printen vanaf foto’s is nu heel makkelijk

August 17th, 2016|0 Comments

Ooit gedacht, dat gebouw op die foto zou ik wel eens graag  in mijn hand willen houden? Wait no more, want we leven in de tijd van eindeloze mogelijkheden. 3D-printen staat wellicht nog een beetje [...]

  • Shapework - Visualisation

Interactieve visualisatie met Autodesk Revit

July 19th, 2016|0 Comments

De samenwerking tussen Autodesk Revit, en Lumion (interactieve visualisatie software) loopt steeds beter.  Een goed opgebouwd Revit Ontwerp kan zonder veel moeite rechtstreeks in de visualisatie software gebruikt worden.   Dit zorgt voor er voor [...]

  • Shapework - Make

Printtable – De ultieme Ikea hack

July 7th, 2016|0 Comments

Sommige projecten zijn zo cool, dat we het niet kunnen laten, dit te herpubliceren op ons blog. Deze 3D printer gemaakt van Ikea tafels is er zo één van.  Voor ons zou dit een leuke [...]

  • Shapework - Visualisation

Visualisatie: Restaurant Zorgcentrum

June 27th, 2016|0 Comments

Metos N.V. vroeg ons om een visualisatie aan te maken voor een self-service restaurant te Eeklo Technische gegevens van het gebouw en het meubilair werd nauwkeurig onderzocht en omgezet naar 3d-modellen. Door onze nieuwe software [...]

  • Shapework - Visualisation

Visualisatie Self-service Restaurant

June 15th, 2016|0 Comments

Metos N.V. vroeg ons om op zeer kort termijn een visualisatie aan te maken voor een self-service restaurant te Luik. Shapework ging meteen aan de slag.  Technische gegevens van het gebouw en het meubilair [...]